Over MeetUps in Den Haag

VPRO Tegenlicht Den Haag Meetup Avatar

Over de wekelijkse Tegenlicht MeetUps in Den Haag
Wat is er nou leuker dan alléén Tegenlicht te kijken? Juist, met z’n allen kijken. Waarom? Omdat je daarna tijdens de Tegenlicht MeetUp met elkaar de dialoog aan kan gaan over de prikkelende onderwerpen uit de uitzending.

Onder leiding van oud-journalisten en gespreksleiders Carin Tiggeloven en Pelle Matla kan iedereen die wil aanschuiven, meekijken, meeluisteren, meepraten. Geen mening-tegen-mening, wel op socratische wijze van gedachten wisselen, meestal in aanwezigheid van gastsprekers. Als je bij de Haagse MeetUp bent geweest, heb je wat geleerd, interessante mensen ontmoet en zelf aan de dialoog bijgedragen. En dit alles in de gezellige Bierbrouwerij De Prael, Esperantoplein 20, Den Haag.

Hoe het werkt:

19:00 – 20:00 Vertoning Tegenlicht-aflevering
20:00 – 20:15 Pauze/inloop/drankje
20:15 – 21:45 Meetup met gasten o.l.v. Pelle Matla en Carin Tiggeloven
21:45 – 23.00 Napraten/Borrel

De MeetUps van VPRO Tegenlicht Den Haag zijn gratis, maar graag wel even aanmelden via Eventbrite zodat we weten hoeveel mensen er komen . Consumpties zijn voor eigen kosten.

Over Tegenlicht

Tegenlicht is het informatieve programma van de VPRO waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, sociologie en wetenschap. Dit past bij onze missie: mensen met elkaar verbinden om samen de toekomst te verkennen en nieuwe initiatieven ontplooien die waarde toevoegen voor individu en samenleving.

Historie Tegenlicht Meetups in Den Haag

In het najaar van 2015 startte Pakhuis de Règâh *.*  in samenwerking met DHiT – Den Haag in Transitie, de VPRO en Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een nieuwe programmareeks: Tegenlicht Meet Up. Deze avonden zijn gekoppeld aan de afleveringen van Tegenlicht.

Na een pauze van enkele maanden sinds november 2018 zijn de MeetUps vernieuwd en weer gestart op een andere locatie in Den Haag.

Advertentie
%d bloggers liken dit: