Over de Tegenlicht Meetups

VPRO Tegenlicht Den Haag Meetup Avatar

Over de wekelijkse Tegenlicht Meetups in Den Haag
Wat is er nou leuker dan alléén Tegenlicht te kijken? Juist, met z’n allen kijken.
Waarom? Omdat je daarna tijdens de Tegenlicht Meetup met elkaar de dialoog aan kan gaan over de prikkelende onderwerpen uit de uitzending.

Elke WOENSDAG na de Tv-uitzending van Tegenlicht is er een Tegenlicht MeetUp bijPakhuis de Règâh *.* in de Bazaar of Ideas, Hoefkade 11, Den Haag.
Om 19.00 uur kijken we (voor wie wil) met z’n allen de uitzending.  En om 20:00 uur gaan met elkaar in gesprek en/of aan de slag.

Kijk in de Agenda wanneer er weer een Tegenlicht Meetup in Den Haag is

Tegenlicht is het informatieve programma van de VPRO Tegenlicht Den Haag Meetup AvatarVPRO waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, sociologie en wetenschap. Dit past bij onze missie: mensen met elkaar verbinden om samen de toekomst te verkennen en nieuwe initiatieven ontplooien die waarde toevoegen voor individu en samenleving.

Over de Tegenlicht Meetups in Den Haag
In het najaar van 2015 startte Pakhuis de Règâh *.*  in samenwerking met DHiT – Den Haag in Transitie, de VPRO en Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een nieuwe programmareeks: Tegenlicht Meet Up. Deze avonden zijn gekoppeld aan de afleveringen van Tegenlicht. Tegenlicht is toekomstjournalistiek: een reeks informatieve programma’s waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht. De woensdag na de uitzending praten we, aan de hand van fragmenten, samen met de makers en andere relevante gasten binnen het thema na over de documentaire.

Kijk in de Agenda wanneer er weer een Tegenlicht Meetup in Den Haag is

Advertenties