Tegenlicht Meetup Goed Geld Verdienen

Tegenlicht Meetup Den Haag Goed Geld Verdienen bij The Shore Scheveningen

Tegenlicht Meetup in Den Haag: Goed geld verdienen
Wanneer: Woensdag 23 september 20:00 – 23:00 uur
Waar:         The Shore, Strand Noord 2A, Scheveningen – Den Haag
Kosten:     Gratis >> FACEBOOK-EVENEMENT

Tegenlicht Meetup in Den Haag: Goed geld verdienenHoe de bedrijven van de toekomst niet langer aandeelhouders, exponentiële groei en winstmaximalisatie centraal zetten. E

De eerste Tegenlicht Meetup in Den Haag na het uitbreken van de coronacrisis is meteen goeie..Namelijk over het einde van het het einde van het aandeelhouderskapitalisme!

De coronacrisis heeft pijnlijk blootgelegd wie de ‘corporate villains’ zijn. Bedrijven die zich de afgelopen jaren – onder druk van aandeelhouders – blindstaarden op korte termijn winstmaximalisatie, maar vrijwel direct in financiële problemen kwamen toen COVID-19 wereldwijd de kop opstak. Sommige moesten staatssteun aanvragen wat hen op veel publieke verontwaardiging kwam te staan. VPRO Tegenlicht gaat op zoek naar nieuwe bedrijfsmodellen die de economie crisisbestendig(er) maken.

The Shore is een van die bedrijven die een ander bedrijfsmodel toepast, om zo op een duurzame manier een gezonde onderneming te kunnen zijn.

Op 23 september organiseren wij een Tegenlicht Meet Up daar op locatie om met elkaar over deze nieuwe manier van ondernemen te praten.

De Tegenlicht documentaire ‘Goed geld verdienen‘ wordt uitgezonden op zo 20 september, 22.05 uur op NPO2

Auteur: Tegenlicht Den Haag

De Tegenlicht Meetups in Den Haag wordt sinds 2013 door een enthousiast team ism VPRO georganiseerd

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.