Locatie Meetups

Over de Tegenlicht Meetups in Den Haag
In het najaar van 2015 startte Pakhuis de Règâh *.* bij Bazaar of Ideas in samenwerking met DHiT – Den Haag in Transitie, de VPRO en Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een nieuwe programmareeks: Tegenlicht Meet Up. Deze avonden zijn gekoppeld aan de afleveringen van Tegenlicht. Tegenlicht is toekomstjournalistiek: een reeks informatieve programma’s waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht. De woensdag na de uitzending praten we, aan de hand van fragmenten, samen met de makers en andere relevante gasten binnen het thema na over de documentaire.

Kijk in de Agenda wanneer er weer een Tegenlicht Meetup in Den Haag is

Connect with us
FacebookTwitter

Over Bazaar of Ideas
Recht tegenover station Hollands Spoor in het hart van Den Haag, vind je de nieuwste plek om te ontmoeten, studeren, relaxen, te flexwerken,  en uit te wisselen:  Bazaar of Ideas
Hier vind je de Winter Garden, een multifunctionele plek waar alles je uitnodigt tot een koffie met collega’s of een snelle en makkelijke maaltijd met vrienden. Open van ‘s morgens acht tot de nacht. Een unieke locatie die te gebruiken is voor trainingen, workshops, evenementen en conferenties. De meetingrooms en eventspaces van Bazaar of Ideas bieden plek aan groepen van 10 tot 200 personen. @ Bazaar of Ideas verzorgen ze alles wat nodig is om je klanten, collega’s of studenten te ontvangen: catering, audiovisuele ondersteuning of event organisatie. Vraag het ze en zij maken het in orde! De Bazaar of Ideas is onderdeel van de nieuwste en meest dynamische Haagse hotspot. Dit getransformeerde winkelcentrum deelt haar dak met The Student Hotel. Middenin de up-and-coming Stationsbuurt en op loopafstand van zowel de Haagse Hogeschool als het centrum van de stad.

Kijk in de Agenda wanneer er weer een Tegenlicht Meetup in Den Haag is

Boek je vergader- of werkplek @ Bazaar of Ideas direct hier

Adres:                           Bazaar of Ideas Den Haag Interior
Bazaar of Ideas
Hoefkade 9
2526BN Den Haag  (Route)

Contactpersoon:
Luuk van Wijk


Email

bazaar@thestudenthotel.com

Telefoon
070 762 2500

Over de Tegenlicht Meet Ups in Den Haag
Tegenlicht Meet Ups zijn avonden  gekoppeld aan de afleveringen van Tegenlicht. Tegenlicht is toekomstjournalistiek: een reeks informatieve programma’s waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht. Na de uitzending praten we, aan de hand van fragmenten, samen met de makers en/of andere relevante gasten binnen het thema na over de documentaire.
En vanaf heden in Bazaar of Ideas.

Kijk in de Agenda wanneer er weer een Tegenlicht Meetup in Den Haag is

Advertenties